Skrotbil

Vi giver 2200 kr. for komplette biler med nummerplader leveret i Sørvad af ejer

Fra 1. januar 2020 blev skrotningsprocessen digitaliseret, hvilket betyder du skal ind på borger.dk med dit NemID fremover for at skrotte din bil, hvorefter skrotpræmien bliver sat direkte ind på din NemKonto. Læs mere her

Sådan skrotter du din bil hos os

Video guide til skrotning af bil på borger.dk

Når vi modtager din bil til skrotning, skal du huske følgende ting:

  1. Oprette en ansøgning om skrotningsgodtgørelse på borger.dk i forvejen, eller medbringe NemID og gøre det ved aflevering af bilen (Vi har en computer klar du kan låne)

Er bilen allerede afmeldt og dermed uden nummerplader, er det vigtigt, du medbringer dokumentation for dette. For at kunne foretage en skrotning skal bilens anførte ejer på registreringsattesten møde op hos os og medbringe billedlegitimation.

Står du ikke som ejer på bilens registreringsattest, er du velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi bedst hjælper dig videre med skrotningen.

Sådan opretter du en ansøgning om skrotningsgodtgørelse på borger.dk

  1. Først går du ind på borger.dk og logger ind med dit NemID.
  2. Derefter går du ind på denne side og trykker på Start til højre for teksten Sådan får du udbetalt skrotningsgodtgørelse for din bil, og følger instruktionerne.
  3. Når du kommer til punkt 2. Vælg ophugger skal du skrive postnummer 7550 hvorefter Autoophuggeren.dk vil komme frem.

Video guide (Husk at vælg postnummer 7550 på side 2)

 

Har du en nedslidt eller beskadiget bil, som du ønsker at få skrottet, står vi klar til at hjælpe dig og tilbyde dig en attraktiv skrotpræmie. Vi er altid klar til at modtage din skrotbil inden for vores normale åbningstider, og du behøver ikke lave en aftale med os forinden.

Når vi modtager din skrotbil, får du udbetalt skrotpræmien direkte på din NemKonto.

Som ISO 14001 certificeret leverandør af autoophug har vi et tydeligt bevis på, at vi er godkendt til at må foretage skrotning. Denne certificering viser også, at vi i forbindelse med skrotning tager hensyn til miljøet, og at du derfor trygt kan overlade din bil til os.

Vi sørger for alt det praktiske

Når du afleverer din skrotbil hos os, slipper du for alt det praktiske og obligatoriske papirarbejde. Det ordner vi for dig samtidig med at du får en attraktiv skrotpræmie.

Er din bil ikke afmeldt og dermed stadig med nummerplader, afmelder vi den for dig. Naturligvis uden det koster dig noget.

I forbindelse med skrotningen skal du ind på borger.dk og oprette en ansøgning om skrotningsgodtgørelse. Dette kan du gøre på forhånd, inden du afleverer bilen hos os.

Du kan også vente med at oprette ansøgningen på borger.dk og først gøre dette ved aflevering af bilen. Du skal bare huske NemID, så har vi en computer klar som du kan låne.

 

Vi vil gerne give dig gode oplevelser og står klar til at guide dig bedst muligt gennem skrotningen. Har du brug for vejledning forinden eller ønsker du at høre nærmere om, hvordan en skrotning foregår hos os, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi til en uformel snak.

 

Du kan se vores kontaktmuligheder her.

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag: kl. 8.00 - 16.30
  • Fredag: kl. 8.00 - 14.30
  • Lørdag, søn- og helligdage: Lukket

Husk du kan søge på vores reservedele online: Søg på lager

Følg os

Følg med i når der sker noget nyt hos os på Facebook

Tilfreds?

Del din købsoplevelse så vi ved hvor godt vi gør det.
Anmeld os på: Trustpilot, Facebook


ISO 14001 miljøcertificering CO2 Neutralt Website