Skrotbil

Vi giver 2200 kr. for komplette biler med nummerplader leveret i Sørvad af ejer

Har du en nedslidt eller beskadiget bil, som du ønsker at få skrottet, står vi klar til at hjælpe dig og tilbyde dig en attraktiv skrotpræmie. Vi er altid klar til at modtage din skrotbil inden for vores normale åbningstider, og du behøver ikke lave en aftale med os forinden.

Når vi modtager din skrotbil, får du udbetalt skrotpræmien kontant med det samme.

Som ISO 14001 certificeret leverandør af autoophug har vi et tydeligt bevis på, at vi er godkendt til at må foretage skrotning. Denne certificering viser også, at vi i forbindelse med skrotning tager hensyn til miljøet, og at du derfor trygt kan overlade din bil til os.

Sådan skrotter du din bil hos os

Når vi modtager din bil til skrotning, skal du huske følgende ting:

  1. Bilens registreringsattest
  2. Billedlegitimation
  3. Skrotningsattest (hvis du udfylder denne på forhånd)

Er bilen allerede afmeldt og dermed uden nummerplader, er det vigtigt, du medbringer dokumentation for dette. For at kunne foretage en skrotning skal bilens anførte ejer på registreringsattesten møde op hos os og medbringe billedlegitimation.

Står du ikke som ejer på bilens registreringsattest, er du velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi bedst hjælper dig videre med skrotningen.

Vi sørger for alt det praktiske

Når du afleverer din skrotbil hos os, slipper du for alt det praktiske og obligatoriske papirarbejde. Det ordner vi for dig samtidig med at du får en attraktiv skrotpræmie.

Er din bil ikke afmeldt og dermed stadig med nummerplader, afmelder vi den for dig. Naturligvis uden det koster dig noget.

I forbindelse med skrotningen skal du udfylde en skrotningsattest. Dette kan du gøre på forhånd og medbringe, når du afleverer bilen til os. Du kan downloade en skrotningsattest her.

Du kan også vente med at udfylde skrotningsattesten og først gøre dette ved aflevering af bilen. Vi har en skrotningsattest klar til dig og hjælper dig gerne med at udfylde den.

 

Vi vil gerne give dig gode oplevelser og står klar til at guide dig bedst muligt gennem skrotningen. Har du brug for vejledning forinden eller ønsker du at høre nærmere om, hvordan en skrotning foregår hos os, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi til en uformel snak.

 

Du kan se vores kontaktmuligheder her.

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag: kl. 8.00 - 16.30
  • Fredag: kl. 8.00 - 14.30
  • Lørdag, søn- og helligdage: Lukket

Husk du kan søge på vores reservedele online: Søg på lager

Følg os

Følg med i når der sker noget nyt hos os på Facebook og Google+

Tilfreds?

Del din købsoplevelse så vi ved hvor godt vi gør det.
Anmeld os på: Trustpilot, Facebook eller Google+

Betal med MobilePay på erhvervsnummer: 88925

ISO 14001 miljøcertificering CO2 Neutralt Website