Miljøpolitik

Autoophuggeren.dk giver dig udover reservedele og autoophug af højeste kvalitet, målrettet rådgivning og høj skrotpræmie også en renere samvittighed. I alt vi laver, tager vi hensyn til miljøet, så du ikke skal bekymre dig om håndteringen af bl.a. skrotning af din bil.

Som din foretrukne autoophugger går vi forrest i kampen for et renere miljø. Det seneste tiltag, vi har taget for at beskytte miljøet mest muligt, er certificeringen af vores hjemmeside som CO2 neutral.

Beskytter miljøet

Inden for autoophug skal der tages særlige hensyn til beskyttelse af miljøet. I håndteringen af væsker og andre miljøfarlige komponenter skal der ifølge dansk lovgivning følges en række regler. Hermed sikres, at autobranchen og autogenbrug efterlader minimale miljømæssige fodspor samtidig med at mest muligt genbruges, når en bil bliver skrottet.

Vi har siden vores etablering i 1997 fokuseret på, hvordan vores lokale og nationale miljø lider mindst mulig skade.

Er du interesseret i at se, hvordan vi beskytter miljøet i vores daglige arbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vi viser med stolthed vores virksomhed frem, og er I interesseret i en grupperundvisning, byder vi altid velkommen inden for.

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag: kl. 8.00 - 16.30
  • Fredag: kl. 8.00 - 14.30
  • Lørdag, søn- og helligdage: Lukket

Husk du kan søge på vores reservedele online: Søg på lager

Følg os

Følg med i når der sker noget nyt hos os på Facebook og Google+

Tilfreds?

Del din købsoplevelse så vi ved hvor godt vi gør det.
Anmeld os på: Trustpilot, Facebook eller Google+

Betal med MobilePay på nr: 88925

ISO 14001 miljøcertificering CO2 Neutralt Website