Autogenbrug af bildele

Vi giver 2200 kr. for komplette biler med nummerplader leveret i Sørvad af ejer

Fra 1. januar 2020 blev skrotningsprocessen digitaliseret, hvilket betyder du skal ind på borger.dk med dit NemID fremover for at skrotte din bil, hvorefter skrotpræmien bliver sat direkte ind på din NemKonto. Læs mere her

 

Når vi modtager biler til skrotning, er der både tale om nyere biler samt ældre biler. Mange nyere biler kan af forsikringsmæssige hensyn ikke betale sig at reparere, hvorfor de sendes til skrot. Dette giver dig som køber mulighed for at erhverve dig reservedele af nyere kvalitet til en yderst attraktiv pris, da disse skrottede biler ofte har et væld af reservedele af højeste kvalitet til rådighed. Læs mere om skrotbil og skrotpræmie.

Hvorfor genbruge?

Biler som skrottes rummer ofte adskillige reservedele, som med stor fordel kan afmonteres og genbruges på andre biler. De bedste dele går dermed ikke tabt i skrotningen, hvilket både gavner miljøet og din økonomiske situation.

Ved at genbruge reducerer vi spild fra autobranchen og giver dig samtidig mulighed for at gøre en god handel. Ofte leder du efter en specifik reservedel med en vis pasform og kvalitet til den mest fordelagtige pris, og i sådanne tilfælde er autoophug og autogenbrug af reservedele den billigste vej i mål.

 

Find reservedel via vores lager online. Det er nemt, hurtigt og så leverer vi direkte til døren inden for højst 24 timer.

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag: kl. 8.00 - 16.30
  • Fredag: kl. 8.00 - 14.30
  • Lørdag, søn- og helligdage: Lukket

Husk du kan søge på vores reservedele online: Søg på lager

Følg os

Følg med i når der sker noget nyt hos os på Facebook

Tilfreds?

Del din købsoplevelse så vi ved hvor godt vi gør det.
Anmeld os på: Trustpilot, Facebook


ISO 14001 miljøcertificering CO2 Neutralt Website