Miljøpolitik

Autoophuggeren.dk giver dig udover reservedele og autoophug af højeste kvalitet, målrettet rådgivning og høj skrotpræmie også en renere samvittighed. I alt vi laver, tager vi hensyn til miljøet, så du ikke skal bekymre dig om håndteringen af bl.a. skrotning af din bil.

Som din foretrukne autoophugger går vi forrest i kampen for et renere miljø. Det seneste tiltag, vi har taget for at beskytte miljøet mest muligt, er certificeringen af vores hjemmeside som CO2 neutral.

Beskytter miljøet

Inden for autoophug skal der tages særlige hensyn til beskyttelse af miljøet. I håndteringen af væsker og andre miljøfarlige komponenter skal der ifølge dansk lovgivning følges en række regler. Hermed sikres, at autobranchen og autogenbrug efterlader minimale miljømæssige fodspor samtidig med at mest muligt genbruges, når en bil bliver skrottet.

Vi har siden vores etablering i 1997 fokuseret på, hvordan vores lokale og nationale miljø lider mindst mulig skade.

Er du interesseret i at se, hvordan vi beskytter miljøet i vores daglige arbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vi viser med stolthed vores virksomhed frem, og er I interesseret i en grupperundvisning, byder vi altid velkommen inden for.

ISO 14001 miljøcertificering

Autoophuggeren.dk's formål er at opkøbe nyere trafikskadede biler i ind- og udland for derved at sikre reservedele af høj kvalitet og demontere dem således at flest mulige af delene kan genbruges

 

Autoophuggeren.dk vil i det daglige arbejde sikre at miljøbelastningerne fra virksomhedens aktiviteter minimeres. Arbejdet skal medføre en løbende forbedring på miljøområdet. Som en naturlig fortsættelse af dette har Autoophuggeren.dk udarbejdet følgende miljøpolitik:

 

  • Ved at opretholde et certificeret miljøledelsessystem i henhold til DS/EN ISO 14001 vil Autoophuggeren.dk sikre en løbende forbedring på miljøområdet og forebyggelse af forurening fra virksomheden.
  • Arbejde for at flere dele fra bilerne bliver genbrugt som reservedele i biler
  • Autoophuggeren.dk ønsker at reducere energiforbruget så påvirkning af miljøet minimeres.
  • Autoophuggeren.dk skal overholde gældende lovgivning på miljøområdet
  • Arbejde for indførelse af forbedrede metoder til miljøbehandling af biler på eget værksted
  • Miljøpolitikken er offentlig tilgængelig og udleveres derfor til kunder, underleverandører, miljømyndighed, naboer samt til andre interesserede

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag: kl. 8.00 - 16.30
  • Fredag: kl. 8.00 - 14.30
  • Lørdag, søn- og helligdage: Lukket

Husk du kan søge på vores reservedele online: Søg på lager

Følg os

Følg med i når der sker noget nyt hos os på Facebook

Tilfreds?

Del din købsoplevelse så vi ved hvor godt vi gør det.
Anmeld os på: Trustpilot, Facebook


ISO 14001 miljøcertificering CO2 Neutralt Website