Miljøbeskyttelse – sådan gør vi

Når du handler hos Autoophuggeren.dk, spiller miljøbeskyttelse en væsentlig rolle i enhver situation. Det er ikke sikkert, du lægger mærke til det, og derfor vil vi nedenfor præsentere nogle af de tiltag, som gør os til forbilleder inden for autobranchen.

ISO 14001 certificering

Som din garanti for at vi belaster miljøet mindst muligt, er vi blevet tildelt en ISO 14001 certificering. Dette vidner om, at vi som leverandør af autoophug ikke udsætter miljøet for nogen belastning inden for skrotning af biler, og at vi samtidig håndterer alt lige fra dæk, batterier og spildolie miljøvenligt.

CO2-neutral hjemmeside

Vi er både miljøvenlige, når det kommer til behandling af biler og vores hjemmeside. Som du måske ved, så udleder brugen af internettet store mængder CO2 grundet strømforbruget til bl.a. servere, skærme m.m.. Ved at gøre Autoophuggeren.dk CO2 neutral medfinansierer vi gennem ingenco2.dk klimavenlige projekter, som alle reducerer CO2 udledningen verden over. Vi har altså gjort, så du med god samvittighed kan besøge vores hjemmeside så længe og ofte, du ønsker.

Ganske kort, så er CO2 neutrale hjemmesider et dansk klimainitiativ med mere end 2.000 deltagere fra mere end 50 lande. For at tage vores ansvar med at få mere miljøvenlige hjemmesider, har vi valgt at blive en del af denne ordning, så du kan surfe grønt.

Du kan se vores certifikat fra CO2 neutralt website som er bevis på, vi er med i ordningen. Du kan læse mere om CO2 neutralt website på ingenco2.dk.

Miljøordning for biler

Er du yderligere interesseret i, hvordan vi hos Autoophuggeren.dk er med til at skabe et renere miljø, kan du læse mere på Miljøordning for Biler.

Under AutoophuggereMiljøordning for Biler kan du slå Autoophuggeren.dk op og se vores godkendelse til at foretage miljørigtig skrotning.

Har du et miljøtiltag, som vi endnu ikke er en del, hører vi gerne fra dig. Vi er altid på udkig efter måder og projekter, hvormed vi skaber et renere miljø.

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag: kl. 8.00 - 16.30
  • Fredag: kl. 8.00 - 14.30
  • Lørdag, søn- og helligdage: Lukket

Husk du kan søge på vores reservedele online: Søg på lager

Følg os

Følg med i når der sker noget nyt hos os på Facebook

Tilfreds?

Del din købsoplevelse så vi ved hvor godt vi gør det.
Anmeld os på: Trustpilot, Facebook


ISO 14001 miljøcertificering CO2 Neutralt Website