Tilfredshedsgaranti

Du kan have mange årsager til at lede efter en attraktiv skrotpræmie eller reservedele samt forskellige forventninger til kvalitet, pasform, type m.v. Som din professionelle samarbejdspartner sætter vi fokus på dine unikke behov og går ikke på kompromis, før vi er i mål. 

 

Som kunde hos os må du endvidere gerne sætte dine forventninger op. Vi er nemlig vant til at indfri selv de største forventninger, og vi ser frem til at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Du får hvad du bestiller

Tillid og troværdighed er nøgleord for os i alt, hvad vi foretager os. Du får derfor altid præcis den vare, som du har bestilt. Vi sender aldrig varer af sted, hvor vi ikke kan stå inde for kvalitet eller stand, med mindre du som kunde er indforstået med dette og har accepteret standen på forhånd. Ved hver vare på vores lager har vi påført kvalitetskoder, hvormed du på forhånd kan se, hvad du køber.

 

Hos Autoophuggeren.dk har du 14 dages ret til returnering på alt leveret autoophug, så længe varen har samme stand, som da du fik den leveret. Er du ikke tilfreds med den leverede vare, kan du sende den retur efter aftale med os. Så snart vi hører om en mulig utilfredshed, sætter vi alle sejl ind på at finde en vare, som bedre møder dine forventninger.

Vi lever af tilfredse kunder

Tilfredse kunder er som regel gode kunder, og derfor er din tilfredshed vores centrale målsætning i alt, hvad vi foretager os.

 

Vi har både virksomheder og privatpersoner som kunder, men for os er det ikke vigtigt, hvor meget eller ofte du handler hos os. Vi har fokus på dig som kunde, og tror på, at tilfredshed spreder sig som ringe i vandet. De gode oplevelser jagter man som kunde, og dem har vi mange års erfaring med at levere.

Har du mindre gode oplevelser med Autoophuggeren.dk, hører vi meget gerne fra dig. Så skaber vi med det samme klarhed over grunden hertil samt hvordan vi bedst og hurtigst får løst problemet.

 

På vores Facebookside kan du dele dine oplevelser med Autoophuggeren.dk med øvrige medlemmer i gruppen. Vi sidder klar ved tasterne til at svare på henvendelser, spørgsmål samt ris og ros.

 

Facebook side

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag: kl. 8.00 - 16.30
  • Fredag: kl. 8.00 - 14.30
  • Lørdag, søn- og helligdage: Lukket

Husk du kan søge på vores reservedele online: Søg på lager

Følg os

Følg med i når der sker noget nyt hos os på Facebook

Tilfreds?

Del din købsoplevelse så vi ved hvor godt vi gør det.
Anmeld os på: Trustpilot, Facebook


ISO 14001 miljøcertificering CO2 Neutralt Website