Returnering

Lever en leveret vare ikke op til din fulde tilfredshed, kan du inden for 14 dage sende denne retur, såfremt du forinden har aftalt det med os. Det er af afgørende betydning, at du kontakter os, så snart du ønsker at returnere en vare. Ved at kontakte os guider vi dig til, hvordan du returnerer din vare.

Når du kontakter os, aftaler vi også, hvordan vi skal lede efter en ny vare til dig, som i større grad lever op til dine forventninger.

Returnering skaber forbedringer

Returnering af en vare betyder ofte manglende tilfredshed over én eller flere aspekter. Hos Autoophuggeren.dk ser vi af naturlige grunde helst, at ingen varer returneres, og at du får alle dine forventninger indfriet.

Vi påskønner altid at høre om muligheder for forbedring, så vi i fremtiden bliver endnu dygtigere til at imødekomme vores kunders krav. Når en vare returneres, tager vi det derfor op til intern dialog omkring, hvorfor varen blev returneret, og hvordan mulige returneringer af samme type undgås i fremtiden.

 

Du er af denne grund sikker på, at Autoophuggeren.dk lytter til dig og efterfølgende arbejder på at undgå lignende returneringer.

Lad os ordne reparationen

Modtager du en beskadiget vare, der ikke er funktionsdygtig, bedes du venligst ikke selv forsøge at reparere varen. For at vi kan tage varen retur, skal den nemlig være i præcis samme stand, som da du modtog den.

Når vi får varen retur, undersøger vi denne og finder fejlkilden. Antallet af returneringer bliver hermed reduceret, da vi fremover holder øje med tilsvarende fejl.

Så før du begynder selv at reparere den leverede vare, skal du blot sende den retur til os. Så ordner vi resten.

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag: kl. 8.00 - 16.30
  • Fredag: kl. 8.00 - 14.30
  • Lørdag, søn- og helligdage: Lukket

Husk du kan søge på vores reservedele online: Søg på lager

Følg os

Følg med i når der sker noget nyt hos os på Facebook

Tilfreds?

Del din købsoplevelse så vi ved hvor godt vi gør det.
Anmeld os på: Trustpilot, Facebook


ISO 14001 miljøcertificering CO2 Neutralt Website