Levering

Når du handler hos Autoophuggeren.dk, kan du få de bestilte varer leveret direkte hen, hvor du ønsker det. Du kan altså gøre brug af vores mange fordele og faglige kompetencer uanset hvor i Danmark, du befinder dig.

Levering inden for 24 timer

Som leverandør af autoophug leverer vi altid de bestilte varer inden for 24 timer på hverdage, og du slipper derfor for unødig ventetid. Mangler vi en reservedel i vores lagerstatus, kan vi skaffe denne hjem inden for ganske få dage, hvorefter varen sendes videre til dig.

 

Står du og mangler reservedele i en fart, er vi et sikkert valg at handle med. Vi lever af tilfredse kunder og har forståelse for, at den kortest mulige leveringstid ofte har afgørende betydning.

Husk dette ved levering

Ved levering skal du altid huske at tjekke varens stand og at alting lever op til dine forventninger. Herved sikrer du dig retten til at tilbagesende varen uden forbehold, og det er din garanti for fuld tilfredshed og tryghed ved dit køb.

 

Finder du ikke varen tilfredsstillende ved levering, kan du nægte modtagelse, hvorefter varen sendes retur til os. Er dette tilfældet sidder vi klar ved telefonen for at hjælpe dig videre, og vi kan inden for 24 timer levere en ny vare, som naturligvis er godkendt af dig før afsendelse.

 

Du kan her læse om reklamation og returnering, og se dine fordelagtige vilkår, når du handler med Autoophuggeren.dk

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag: kl. 8.00 - 16.30
  • Fredag: kl. 8.00 - 14.30
  • Lørdag, søn- og helligdage: Lukket
  • Torsdag den 9. maj: Lukket
  • Fredag den 10. maj: Lukket

Husk du kan søge på vores reservedele online: Søg på lager

Følg os

Følg med i når der sker noget nyt hos os på Facebook

Tilfreds?

Del din købsoplevelse så vi ved hvor godt vi gør det.
Anmeld os på: Trustpilot, Facebook


ISO 14001 miljøcertificering CO2 Neutralt Website