Kontakt din foretrukne autoophugger – nemt og hurtigt

Find vores adresse og rutevejledning her

Kundeservice

Telefon: 97 22 22 84

Telefonen er åben i den normale åbningstid.

Kontakt

Privatlivspolitik

Ring til din foretrukne autoophugger på tlf. nr. 97 22 22 84

Når du kontakter en autoophugger er der ofte ventetid, før du får den hjælp, du har behov for. Derfor har vi hos Autoophuggeren.dk en intern politik om altid at sætte dig i centrum, når du kontakter os. Dette er uanset om du kontakter os fysisk, telefonisk eller via e-mail.

Vi prioriterer dig og din tid, så du hurtigt kan komme videre med skrotningen af din bil eller bestillingen af reservedele.

Svarer inden for 24 timer

Når du kontakter os via e-mail svarer vi tilbage inden for 24 timer, efter e-mailen er modtaget. Har du brug for hurtigere svar, bedes du angive dette i e-mailen. Vores vigtigste formål er at give dig den bedste service og mest anvendelige hjælp, og dette kan i nogle tilfælde betyde et hurtigt svar fra os.

Har du brug for at vi ringer til dig, angiver du blot dette og dit tlf. nr. i e-mailen. Yderligere kan du også angive hvilke tidsrum, du ønsker, vi kontakter dig i.

Vores dør er altid åben

Du er velkommen til at komme forbi til en uformel snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i din konkrete situation. Har du brug for reservedele, står vores medarbejdere klar til at vise dig rundt på vores store lager. Har vi ikke hvad du mangler, bestiller vi det hjem til dig, hvorefter du får det leveret inden for ganske få dage.

Ønsker du at skrotte en bil, behøver du ingen forudgående aftale. Vi er klar til at hjælpe dig inden for vores normale åbningstider og giver dig gerne et tilbud på skrotningen.

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag: kl. 8.00 - 16.30
  • Fredag: kl. 8.00 - 14.30
  • Lørdag, søn- og helligdage: Lukket

Husk du kan søge på vores reservedele online: Søg på lager

Følg os

Følg med i når der sker noget nyt hos os på Facebook og Google+

Tilfreds?

Del din købsoplevelse så vi ved hvor godt vi gør det.
Anmeld os på: Trustpilot, Facebook eller Google+


ISO 14001 miljøcertificering CO2 Neutralt Website