Din foretrukne autoophugger

Autoophuggeren.dk blev etableret i 1997 af Bo Aarup Andersen som et lokalt værksted i Herning på Paghs Allé med navnet Midtbyens Auto. Efter stor vækst hvor pladsen blev for træng, rykkede firmaet til Sørvad på større arealer i 2006 hvor firmaet så kom til at hedde Autoophuggeren.dk.

 

Autoophuggeren.dk blev etableret for at imødekomme en stor lokal efterspørgsel på autoophug og en autoophugger af høj faglighed og standard, men som samtidig havde kunden i centrum i alle henseender.

Kundegrundlaget blev hurtig større og større, hvilket betød, at kunder fra øvrige regioner begyndte at efterspørge reservedele og hjælp til skrotning. I dag beskæftiger Autoophuggeren.dk 11 medarbejdere, som alle er specialiserede i at yde målrettet rådgivning efter dine behov og din situation.

Specialiseret faglighed

Vi har siden etableringen i 1997 gennemgået en specialisering, hvormed vi løbende har sikret os at være på forkant med udviklingen. På denne måde kan vi give dig de bedste oplevelser, som gør, at du anbefaler os til andre og selv kommer tilbage, når du har behov for det.

 

Yderligere har vi løbende fokuseret på at have flere forskellige kompetencer internt i virksomheden, så vi står stærkest i vejledningen, rådgivningen og betjeningen af dig som kunde.

Hos Autoophuggeren.dk skal du derfor forvente høj faglighed kombineret med kvalificeret rådgivning. Har du et spørgsmål af nogen art, står vi altid til rådighed på tlf. nr. 97 22 22 84.

Din tilfredshed vægter højest

Vores virksomhed har siden etableringen haft en målsætning om at give kunderne mere end de forventede. De har gennem os fået oplevelser, som bringer dem tilbage og samtidig har øget kendskabet til vores virksomhed.

 

Vores vigtigste tommelfingerregel er, at din tilfredshed vægter højest. At vi har så stor fokus på betjeningen af den enkelte kunde kan mærkes, hvilket vi er stolte af. Som kunde er det de gode oplevelser, man jagter og kommer tilbage efter, og dette har skabt et solidt fundament for vores virksomhed.

Er du interesseret i at høre, hvad vi kan gøre for dig, hører vi gerne fra dig. Kontakt os med det samme.

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag: kl. 8.00 - 16.30
  • Fredag: kl. 8.00 - 14.30
  • Lørdag, søn- og helligdage: Lukket

Husk du kan søge på vores reservedele online: Søg på lager

Følg os

Følg med i når der sker noget nyt hos os på Facebook

Tilfreds?

Del din købsoplevelse så vi ved hvor godt vi gør det.
Anmeld os på: Trustpilot, Facebook


ISO 14001 miljøcertificering CO2 Neutralt Website