Skrotpræmie

Når du skrotter din bil, udbetaler vi en kontant skrotpræmie til dig. Du har altså pengene i hånden, så snart de praktiske formaliteter er klaret.

Det er den danske stat som gennem Miljøstyrelsen udbetaler skrotningspræmien til dig som bilejer. Denne udbetaling sker bl.a. for at tage hensyn til miljøet og er tiltænkt som et incitament til dig, så du får mere ud af at aflevere bilen til skrotning.

Der går typisk 2-3 arbejdsdage, før Miljøstyrelsen udbetaler skrotningspræmien. For at give dig den bedste service, udbetaler vi dog skrotpræmien kontant til dig ved aflevering af bilen. Du slipper på denne måde for at vente på udbetalingen.

Skrotningsattest

Vi kan hente bilen

Står du i en situation, hvor du ikke selv er i stand til at aflevere bilen til skrotning, tilbyder vi at hente bilen for dig.

Du skal herved ikke bruge unødvendig tid på at fragte bilen til os. Når vi henter bilen, kan du samtidig udfylde skrotningsattesten, hvis du ikke har udfyldt denne på forhånd.

Kontakt os og få et tilbud

Udover den statslige skrotpræmie kan du også modtage yderligere betaling for skrotningen af din bil. Den pris, du får tilbudt, varierer af bilens model, årgang og prisen på jern.

Vi er altid klar til at give dig et godt tilbud på skrotningen af din bil, og vores kundeservice sidder klar til at betjene dig på tlf. nr. 97 22 22 84.

Vi glæder os til at hjælpe dig.


Autoophuggeren.dk - Autoophug - Skrotbil
ISO 14001 miljøcertificering CO2 Neutralt Website